Tabara Borolea 2016

Viața parohiei Septembrie 24, 2016

Tabara Borolea 16-18 august 2016
La sfârșit de vara, cândva după Sf. Marie, tinerii creștini ai corului Sf. Ioan Iacob Hozevitul, coordonați de Corolea Gabriel și pr. Constantin Andrei, au mai dat curs unui proiect în care au fost implicați copiii boroleni, respectiv, TABARA BOROLEA 2016.
Încărcați cu resurse și inițiative cât mai frumoase, cu rugăciune și dragoste de Dumnezeu, tinerii din sat de diferite vîrste au participat la jocuri și slujbe timp de trei zile pe câmpul din fața școlii din sat și în Biserică, serile încheindu-se cu frumoase cântece la focul de tabără. De la crearea desenelor din mozaic pe sticlă până la găsirea indiciilor ascunse în pădurea din sat, concurs de prindere a mărului, etc., copiii au fost mobilizați să deprindă anumite abilități, să lucreze în echipe, să îmbine rugăciunea cu munca, să se responsabilizeze și să facă față anumitor situații neașteptate.
Părintele, împreună cu familia, persoane dragi din cor și câteva enoriașe din sat au pregătit câte trei mese calde copiilor (gătite cu alimente biologice din sat) și diverse surprize (filme pe videoproiector la timp de seara, premii pentru activități, etc.).
Mulțumim organizatorilor și persoanelor care au sprijinit acest eveniment, atât în ceea ce privește elementele ce țin de organizare și desfășurare a taberei, cât și în ceea ce privește persoanele care au ajutat cu munca sau cu resursele alimentare, lemnele, terenul, etc.